Auburnin kartano - Hallikauden kilpailutiedote

Pysäköinti ja saapuminen

Kallan kylä sijaitsee virtuaalisessa Etelä-Suomessa. Navigointiohjeet löydät useimmista karttaohjelmista (Google Maps, HERE, TomTom) suoraan nimellä "Auburnin kartano" tai "Auburn Estate", osoitetta (Kastanjantie 1, Kalla) ei välttämättä tarvita. Pysäköintialueemme on selkeästi merkitty ja tilava, ja kilpailuiden aikaan se on varattu trailereille ja hevoskuljetusautoille. Henkilöautot pyydetään jättämään tienvarteen sekä hiekkapysäköintialueelle Kastanjantielle hieman ennen tallialuetta (merkitty selvästi), jotta parkkialue rauhoittuu hevosten käsittelyä varten.

Kilpailukanslia, buffet ja wc-tilat

Kilpailukanslia sekä buffet sijaitsevat maneesin yläkerrassa, tallin puoleisessa päädyssä. Kanslia ja buffet avautuvat noin tuntia ennen ensimmäisen luokan alkua ja ovat avoinna koko kilpailupäivän. Kanslian yhteydessä toimii kuuluttamo, ja sieltä noudetaan myös kaikki palkinnot. Wc-tilat löytyvät sekä maneesin ylä- että alakerrasta. Yläkerran lasitetusta kahviosta on erinomainen näkymä alas areenalle. Buffetista huolehtii yhteistyökumppanimme Koivun Majatalo. Kaikki tuotteet (snacksejä lukuun ottamatta) on valmistettu samana päivänä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.

Verryttely- ja kilpailualueet

Hallikauden kilpailut ratsastetaan sisällä, Auburnin kartanon Tammi-areenalla. Verryttely tapahtuu viereisen Kastanja-areenan puolella, ja turvallista kulkua varten Tammi-areenan pääty on aidattu kouluaidoin siitä, missä maneesit yhdistyvät. Maneesien välinen liukuovi hevosten kulkua varten on koko kilpailuiden ajan avattuna. Myös yleisö (erityisesti verryttelyjä seuraavat kilpailuhoitajat) pystyvät liikkumaan katsomoiden välillä. Tammi-areenan pääovea ei käytetä kilpailuiden aikana lainkaan, vaan ratsukoiden kulku omaan suoritukseen tapahtuu joka tapauksessa Kastanja-areenan kautta. Myös kartanon hiekkakenttää saa käyttää halutessaan verryttelyyn (kuulutukset kuuluvat sinnekin) ja läheisillä hiekkateillä saa ratsastaa.

Kaikissa lajeissa pääsee verryttelemään ja tutustumaan myös Tammi-areenan puoleen ratsain ennen kunkin luokan alkua. Mikäli rata vaihtuu, on luokkien välissä tunti aikaa: vartti ratakävelylle, vartti tutustumiselle ratsain ja puoli tuntia verryttelyyn. Pidemmän ratakävelyn saa estepäivinä tehdä ennen ensimmäistä luokkaa sekä ennen uusintoja, jolloin ratakävelyille on varattu puoli tuntia.

Auburnin aluekartta
Tutustu maneeseihimme tarkemmin

Toimihenkilöt

Perjantai 11.12. – Kentän koulukoe

Päätuomari: Susanna Johansson
Päätuomarin sihteeri: Inna Paakkanen
Toinen tuomari: Heidi Näyhö
Sihteeri: Ellie von Brandt
Kuuluttaja/ kanslisti: Nita Merisalo & Sarah Reyes
Portilla: Jonathan Raynott
Lanaus/ pohjahuolto: Markus Vikla

Lauantai 12.12. – Kentän maastokoe hallissa

Tuomari: Tobias Juslin
Sihteeri: Märta Merenheimo
Kuuluttaja/ kanslisti: Tilda Mustamaa & Inna Paakkanen
Ajanotto: Penna Vaanila & Kiia Kalliokoski
Ratahenkilöstö: Markus Vikla (myös liputtaja)
& Sasu Ruusu (myös portilla)
Verryttelyalueen valvonta: Matilda Tammilehto
Lanaus/ pohjahuolto: Jonathan Raynott

Sunnuntai 13.12. – Kentän rataestekoe

Tuomari: Pirkko Repo
Sihteeri: Sasu Ruusu
Kuuluttaja/ kanslisti: Penna Vaanila & Aliisa Huru
Ajanotto: Kiia Kalliokoski
Ratahenkilöstö: Matilda Tammilehto (myös liputtaja)
& Josefina Rosengård (myös portilla)
Verryttelyalueen valvonta: Lidia Railakka
Lanaus/ pohjahuolto: Jonathan Raynott

Perjantai 18.12. – Rataestepäivä

Tuomari: Arne Rosengård
Sihteeri: Märta Merenheimo
Kuuluttaja/ kanslisti: Penna Vaanila & Aliisa Huru
Ajanotto: Matilda Holma
Ratahenkilöstö: Sarah Reyes (myös liputtaja)
& Ginevra Vogel (myös portilla)
Verryttelyalueen valvonta: Tilda Mustamaa
Lanaus/ pohjahuolto: Markus Vikla

Lauantai 19.12. – Kouluratsastuspäivä

Päätuomari: Bastian Löw
Päätuomarin sihteeri: Matilda Holma
Toinen tuomari: Peter Lastrong
Sihteeri: Josefina Rosengård
Kuuluttaja/ kanslisti: Penna Vaanila & Aliisa Huru
Portilla: Märta Merenheimo
Lanaus/ pohjahuolto: Anton Seljavaara

Ratapohjat ja esteet

Katsomo sijaitsee ratakuvien yläreunassa sekä oikealla päädyssä.

Perusrata esteratsastukseen Uusintarata esteratsastukseen sekä perusrata kenttäratsastuksen estekokeisiin

Kuvia esteistämme:
   

 

Auburnin etusivulle
Kalla CUP 2020
4. osakilpailun kutsu

Karsinat, hoitopaikat ja majoitus

Vain yhtenä päivänä kilpailuihin osallistuvat hevoset pyydetään hoitamaan trailereiden/kuljetusautojen luona. Parkkipaikalle on järjestetty vesipiste. Kahtena tai useampana päivänä kilpailevat ovat oikeutettuja majoitukseen lisämaksusta. Tähän käyttöön jaamme tammatallin tyhjiä karsinoita kilparatsujen käyttöön varustetiloineen. Saman ratsastajan/ tallin hevoset pyritään majoittamaan lähekkäin. Karsinavuokran hintaan sisältyy siivous (pyydä tarjous). Karsinavuokrausta tulee tiedustella viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.

Molemmissa talleissa on pesupaikat, minkä lisäksi tammatallin sisäpihalla on vesihana. Parkkipaikan reunassa on iso astia juottamista varten (henkilökunta täyttää), josta vettä saa ottaa omiin ämpäreihin. Hevosten taluttelu hoidetulla nurmellamme ei ole suotavaa, vaan mieluummin tallialueesta poispäin. Parkkipaikalta lähtee rauhallinen hiekkatie kohti tallimme omistamia laitumia sekä maastoja, suosittelemme sen käyttöä vilkkaammaan Hevoskastanjantien sijaan.

Kauempaa saapuvien ratsastajien majoittumiseen suosittelemme yhteistyökumppaniamme Koivun majataloa. Majatalo sijaitsee maantien varrella reilun kolmen kilometrin päässä Kallan keskustasta (Orijoelle päin). Auburnista majatalolle kertyy matkaa noin 5 km. Paikka on bed & breakfast -tyylinen, kotoisa mutta laadukas yksityisomisteinen majoitusliike ravintoloineen. Myös hevosautossaan saa yöpyä, ja tällöin voidaan neuvotella tallissa sijaitsevan Riders Loungen käytöstä sosiaalitilana (sis. keittiö, suihku + pukuhuone, wc). Silmäätekevien kilpavieraiden on mahdollista majoittua kartanon vierashuoneissa.

Kuvia talliympäristöstä:
   

Yleistä sekä lisätietoja

Kartanolle tai sen välittömään pihapiiriin ei ole pääsyä. Sen sijaan talleihimme saa tutustua kilpailuiden aikana, mutta jatkuvaa ravaamista on syytä välttää. Kuvaaminen tallin sisällä on kiellettyä (pl. majoittuvan oman hevosen kuvaaminen), ulkotiloissa kilpailuiden aikaan sallittua. Tallissa ei saa mennä hevosten karsinoihin tai suljettuihin tiloihin, ellei joku tallinväestä niitä sinulle erikseen esittele (loungessa sijaitseva wc ei ole yleisessä käytössä). Kiitos kun saavuit meille kilpailemaan!

   

Tallin ja kartanon esittely
Kuva-albumi
Tallien pohjakuvat
KAIKEN © AUBURN ESTATE 2017–  | AUBURN ESTATE ON VIRTUAALITALLI