Aloitussivu  •  Kartanon esittely  •  Ratsuhevosgalleria  •  Toiminta  •  Foorumi

Kesätallipaikat Auburnissa 2020

Auburnissa eletään ylläpidon osalta kiireistä ajanjaksoa, minkä takia virallinen tallipaikkahaku on viivästynyt kerta toisensa perään. Vapaita karsinoita kuitenkin on, samoin kuin aktiivinen ja tarinoiva kävijäkunta. Päätimmekin tarjota tilaisuutta tutustua kohtuullisen kattavaan tarinaympäristöömme, jossa kirjoitusseuraa tai juonikuvioita ei puutu! Kesäpaikkaa voi hakea tulevaa vakituista paikkaa silmällä pitäen, sillä aktiiviset kesäasukkaat jättävät hyvän kuvan syksyn hakuihin. Toisaalta paikkaan voi myös suhtautua sen luonteenomaisesti: määräaikaisena. Tilaisuutta voi hyvin hyödyntää kesätarinoinniksi yksityishevoselleen, eikä omistajalla tarvitse olla mitään tavoitteita jatkaa. Kesätallipaikka ei myöskään sido mihinkään, joskin toivomme löytävämme inspiroituneita ihmisiä, jotka haluavat ja ehtivät tarinoimaan edes jonkin verran kesän mittaan. Kesällä Auburnissa ei ole (ainakaan toistaiseksi) tiedossa erityisiä tapahtumia, joten tarjolla on ensisijaisesti mahdollisuus tarinointiin aktiivisessa porukassa.

tallipaikkasopimus

Kesätallipaikat ovat todellakin kesäpaikkoja – kaikki sopimukset tehdään määräaikaisina 15.9.2020 asti (jatkoa myönnetty 30.9. asti halukkaille). Syksyllä järjestetään uusi, virallisempi tallipaikkahaku, jossa on vähemmän karsinoita tarjolla, mutta tavallisella toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella (eli niin kauan kuin aktiivisuus jatkuu). Kesäsopimuksia voidaan tehdä täysi- tai puolihoidolla, katso yksityiskohtia halutessasi hinnasto. Omistaja saa itse päättää sopimuksen tarkemman sisällön, eikä siitä tarvitse erikseen ilmoittaa (listaamme vain hevoset). Jokainen saa kuitenkin karsinapaikan, tarhauksen pienehköissä laumoissa sekä oikeuden käyttää puitteitamme. Tavoitteellisille treenajille tarjotaan mahdollisuus myös valmentautumiseen.

kuka voi hakea?

Paikkoja on tarjolla tammoille ja ruunille, vain yksi paikka / IRL-henkilö (paitsi jos paikkoja jää). Hevosen iällä tai rodulla ei ole väliä, mutta sillä tulee olla piirretty kuva, suhteellisen valmiit sivut, mielellään jonkinlaisen luonnekuvauksen kera. Omistajahahmosta tarvitaan vähintään lyhyt esittely. Profiilikuva ei ole kesäpaikkojen kohdalla pakollinen (mutta suositeltava). Haku tapahtuu foorumimme topikiin, eikä vielä hakemista varten tarvitse rekisteröityä käyttäjäksi. Pitkä hakemus ei ole oletusarvoisesti paras, vaan koska tallipaikkakin on suhteellisen lyhyeksi aikaa, riittää lyhyehkö avoin hakemus, jossa on linkki paikkaa hakevan hevosen sivuille. Hahmon osalta voi linkittää esittelysivun jos sellainen on, tai kertoa henkilöstä jonkin verran suoraan hakemukseen. Joitain asioita, kuten hahmon asuinpaikan tai mahdollisen kesätyön, voi aivan hyvin päättää vasta sen jälkeen, jos kesätallipaikka myönnetään.

Käytännössä

Mikäli kesätallipaikkahakemuksesi hyväksytään, luo foorumillemme tunnukset muodossa 'Hahmon etunimi + Sukunimen ensimmäinen kirjain.'. Jos tallipaikan saaneella hevosellasi on hoitaja tai vuokraaja, myös hän saa rekisteröityä foorumillemme ja tarinoida! Jaamme halukkaille kutsulinkin discordiin Auburnin omalle kanavalle, josta löytää helposti itselleen mm. tariointiseuraa. Hevoselle saa itse luoda päiväkirjan Päiväkirjat-osioon sekä hahmolleen oman päiväkirjan spinn-off -osioon, jos myös tallin ulkopuolinen kirjoittelu kiinnostaa. Mikäli hahmolla on spinn-off päiväkirja muualla, voi sen linkittää hevosen päiväkirjan "kansilehdelle" sen sijaan, että tekisi meille uuden. Myös hahmon esittelyn voi laittaa jommankumman päiväkirjan kansilehdelle (tai linkkinä ulkopuoliseen esittelyyn). Jos hevonen/hahmo ei jää kesän jälkeen Auburniin, päiväkirjat arkistoidaan mutta niitä ei poisteta. Tiivistetysti: kaikki tehdään tavallista kevyemmin, jotta tarinajakson pääsee aloittamaan helposti ja sujuvasti – pian! Muut tallilaiset opastavat ja tukevat tarvittaessa, eikä erityisen syvällistä tutustumista talliin tarvita. Toki sivut on hyvä silmäillä lävitse etenkin esittelyn ja pohjakuvien osalta, mutta esimerkiksi aiemmista tapahtumista (tarinoista) hahmo tuskin voi tietääkään.

Esittely | Tallien pohjakuvat | Tarhausjärjestykset


Kesätallipaikat

Yksityistalli / karsina 1. (15.9. asti) kwpn-t. Shazerac yp. Amelie Backlund
Yksityistalli / karsina 3. (30.9. asti) fwb-t. Sinevan Aliferina om. Nita Merisalo
Yksityistalli / karsina 7. (30.9. asti) fwb-o. Sinevan Concinni om. Vilja Kuiri
Yksityistalli / karsina 8. (30.9. asti) fwb-o. Art Of War yp. Ulpu Virranta
Tammatalli / karsina V1. (30.9. asti) rp-t. Diaphanous & Bellona om. Hanne Rosten
Tammatalli / karsina A. (15.9. asti) knab-t. Rövardotter Rossi om. Nathaniel Rossi
Tammatalli / karsina 8. (30.9. asti) fwb-t. Sinevan Butterscotch om. Kiia Kalliokoski
Tammatalli / karsina 14. (15.9. asti) fri-r. Heracles yp. Mia Rosendahl
Tammatalli / karsina 15. (30.9. asti) sh-r. Virmalan Puhuri om. Jemiina Rajala
Tammatalli / karsina 18. (30.9. asti) sh-t. Syyn Kuiskuttaja yp. Lidia Railakka


KAIKEN © AUBURN ESTATE 2017–  | AUBURN ESTATE ON VIRTUAALITALLI