Aloitussivu  •  Kartanon esittely  •  Ratsuhevosgalleria  •  Toiminta  •  Foorumi

Auburnin kartanon henkilökunta

Isabella Sokka | Tallinomistaja

Isabella on siskoksista vanhempi, nyt 28-vuotias nainen. Isabella, lyhyemmin Isbe muttei missään nimessä Bella, asui Auburnin paluuta edeltävän ajan Britanniassa. Nainen puuhasteli siellä pääosin hevosjuttuja, mutta kävi siinä sivussa lukemassa yliopistotutkinnonkin. Isbe on temperamenttinen ja älykäs nainen, joka tulee siskoaan paremmin kaikkien kanssa toimeen. Nainen on kuitenkin omista hevosistaan ja näiden varusteista tarkka: kaikki tulee hoitaa tunnollisesti ja epäkohdista sekä pikkuvammoista hän haluaa tietää heti. Isbe on pienikokoinen, noin 157 cm pitkä eli lyhyt: "160 sulka päässä". Hiukset ovat moniväriset ja melko pitkät, silmät ruskeat. Vakituista miesystävää Isbellä ei ole, mutta erinäisiä seikkailuja kylläkin. Nainen ymmärtää hyvää huumoria, vaikka ulkokuori onkin asiallinen ja tyylikäs, ehkä jopa tiukka.

Valmentajana Isabella on ystävällinen mutta jämpti. Naisen oma ratsastus- ja hevoskokemus alkaa ihan pikkuisesta tytöstä. Isabella on kilpaillut erityisesti este- ja kenttäratsastuksessa ja hyppääminen olikin nuorena naisen lempipuuhaa. Nykyään myös koulupuoli on alkanut kiinnostaa entistä enemmän, joten muutama vuosi sitten Rillan osto tuli ajankohtaiseksi. Nuorella Vilalla nainen aikoo startata erityisesti kenttäratsastuksessa, mutta mahdollisesti joka lajissa. Isabella kilpailee edelleen, mutta enemmän hevostensa tarpeita silmällä pitäen kuin omia saavutuksia tavoitellen. Ratsutus, muiden valmentaminen ja hevosten kasvattaminen ovat vieneet huomiota kilparatsastukselta. Auburnin Kartanon pyörityksen lisäksi Isabella tekee tutkimustyötä geologina, joten kiireisimpien hankkeiden aikana naista ei paljon tallilla näy. Ja kyllä, naisen lempisanonta on "kiviäkin kiinnostaa".


Amanda Sokka | Tallinomistaja

Isabellan "pikku"-sisko, Amanda, on iältään 25 vuotta. Vaikka kultakutri on sisaruksista nuorempi, on tämän pituusero Isbeen huomattava: Amanda on lähes 177 cm pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hoikka. Ei liene siis yllätys, että nainen on ammattikouluratsastajan lisäksi myös ammattimalli. Vaaleaverikkö ei ole käynyt lukion jälkeen koulua, mallitoimiston bongattua tämän listoilleen sosiaalisenmedian kautta ja ratsastusmenestyksen alkaessa kansainvälisissä GP-luokissa. Amanda työskenteli täyspäiväisesti sekä hevosten että mallintöiden parissa Saksassa ennen muuttoaan takaisin Suomeen. Luonteeltaan blondi ei ole helpoimmasta päästä, sillä siskonsa tapaan temperamenttinen Amanda on myös pikkumainen, koppava ja kylmä. Amanda on oppinut mallimaailmassa välttelemään ihmissuhteita ja epäilemään vastakkaisen sukupuolen motiiveja, vaikka onkin toivoton ihastuja ja salaa jopa romantikko. Blondi on villi bilettäjä, joka hukuttaa läheisyydenkaipuunsa kalliisiin yökerhoihin ja sieltä löydettyihin yhden illan juttuihin.

Amanda kilpailee edelleen kouluratsastuksessa ammattilaistasolla, Auburnissa valmentamisen ja mallintöiden ohella. Fellun eläköidyttyä Amanda on ratsuttanut nuorta kouluratsuaan Leeviä ja kilpaillut helpompia luokkia saadakseen orille kokemusta ja rutiinia. Jo pienenä tyttönä kouluratsastukseen hurahtanut Amanda ei ole koskaan tuntenut vetoa esteradoille, mutta on täysin pätevä valmentamaan lajissa kuin lajissa: onhan tälle ostettu oma estehevonen, Riepu, jotta kehitys kaikissa lajeissa mahdollistettiin. Valmentajana Amandaa joko rakastetaan tai vihataan: tämä on tiukka, vaativa ja suorasanainen. Naisen opissa joko tehdään töitä hiki hatussa, tai sieltä lähdetään maitojunalla kotiin. Amanda on tallilla säännöllisen epäsäännöllinen näky, vaihtelevien työaikojen ja viikonloppuisen biletyksen takia. Varmimmin naisen saa kiinni somesta.

KAIKEN © AUBURN ESTATE 2017–  | AUBURN ESTATE ON VIRTUAALITALLI