2. osakilpailu – Kesäpäivänseisaus

Kilpailuinfo

Kilpailupäivät Kenttäratsastus 22.–24.6., esteratsastus 26.6., kouluratsastus 27.6.
VIP 21.6.2020 (kenttä), 25.6.2020 (koulu & esteet)
Järjestyspaikka Auburn Estate, Kalla    Ulkokentät
Kilpailutaso Kansallinen (4-taso)
Tulosten ratkaisu Arvonta (kentässä pitkä), tuotos vapaaehtoinen
Tuotokset#kesäpäivänseisaus, vierailijatuotokset salonkiin
After ride #kesäpäiväjatkot, maasto ja illanvietto saunalla

Kesä ja Kalla CUP:n toinen osakilpailu ovat täällä! Kilpailut ovat villit ja avoinna kaikille, joskin varsinaiset Kalla CUP:n lajirankingit ratkaistaan tuttuun tapaan kylän omien ratsukoiden, Auburnin kartanon ja Kaajapurojen tallin, kesken. Tänä vuonna osakilpailut ovat saaneet tasaisen rytminsä luontoäidiltä ja käsillä oleva toinen osakilpailu onkin nimeltään Kesäpäivänseisaus. Kesäpäivänseisauksena päivä on kaikkein pisimmillään (Kallassa hieman yli 19 h) ja vuoden valoisin. Tänä vuonna tuo päivä on juhannusviikonlopun sunnuntaina 21.6.2020, juuri ennen Kalla CUP:n poikkeuksellisesti arkena pidettäviä kenttäkilpailuja. Juuri juhannus on syy kenttäkilpailujen siirtämiseen. Historiassa kesäpäivänseisauksena on juhlittu juhannusta, mutta jo vuodesta 1955 lähtien juhannuspäivä on siirretty lähelle osuvalle lauantaille.

Kilpailusarja startataan siis maanantaina 22.6. kentän koulukokeella tallin hiekkakentällä, jota seuraa maastokoe tiistaina 23.6. ja rataestekoe derbyllä keskiviikkona 24.6. Torstaina kilpailuista pidetään hengähdystauko. Perjantaina 26.6. hypätään rataesteet ja lauantaina 27.6. ratkaistaan kouluratsastus. Verryttelyt esteiden ja maastoesteiden osalta hiekkakentällä ja kouluratsastuksen osalta derbyllä. Samasta katsomosta näkee molempien kenttien suuntaan ja kenttien välillä on kulkuyhteys. Myös tallin maneeseja saa käyttää verryttelyyn, kilpailuiden kuulutukset kuuluvat myös sinne. Ulkopuolisille ratsukoille majoitus tarvittaessa.

Kaikki osallistuneet ratsastajat tukijoukkoineen saavat halutessaan osallistua kilpailuiden jälkeen järjestettäviin after rideihin. Tällä kertaa vietetään kesäpäivää niin, että sunnuntainen päivä aloitetaan pitkällä, palauttelevalla maastolla. Tarvittaessa ratsuletkaa jaetaan pienempiin osiin. Maaston jälkeen hevoset viedään laitumelle (tai orien ja ulkopuolisten tapauksessa esimerkiksi Auburniin), ja ratsastajat jatkavat päivän viettämistä Sokkien omistamalla saunalla. Sauna on lämmin, Kallajärvi kylmä ja grilli kuumana! Ratsastajat saavat myös osallistua pelkkään maastoon tai illanviettoon. Tarkempaa infoa foorumilla. Tervetuloa osallistumaan!

Säännöt

1) Hevonen saa osallistua kahteen luokkaan/ laji (kentässä yhteen), eri ratsastajien kanssa myös kahdesti samaan luokkaan.

2) Ratsastaja saa startata yhdessä luokassa maksimissaan kolme kertaa. Luokkakokoja ei ole rajoitettu.

3) Varsinainen Kalla CUP käydään kallalaisten ratsukoiden kesken. CUP:n pisteytyksistä ja ideasta tarkemmin täällä.

Luokat

Kenttäratsastus 22.–24.6. (osallistujat)

1. Harrasteluokka (He C / me. 80 cm / re. 80 cm)
tulokasluokka kenttään tutustuville*

2. Helppo (He B / me. 90 cm / re. 95 cm)
3. CIC1 (He A / me. 100 cm / re. 105 cm)
4. CIC3 pro-luokka (Va B / me. 120 cm / re. 125 cm)
kenttämestaruus -arvoluokka**

Esteratsastus 26.6. (osallistujat)

1. 90–100 cm juniorimestaruus -arvoluokka*
2. 110 cm
3. 120 cm
4. 130 cm
5. 140 cm pro-luokka
6. 150 cm pro-luokka
7. 160 cm pro-luokka estemestaruus -arvoluokka**

Kouluratsastus 27.6. (osallistujat)

1. Helppo B (KN Special) – juniorimestaruus -arvoluokka*
2. Helppo A (He A:7 2020)
3. Vaativa B (Va B:2 2009)
4. Vaativa A (Va A:3 2020)
5. Kür: PSG–Int II pro-luokka (vapaaohjelma)
6. Grand Prix pro-luokka (GP 2020) koulumestaruus -arvoluokka**

Luokkainfo

* Junioriluokkien avoimuus: Este- ja kouluratsastuksen luokat 1 ovat avoimia vain poniratsukoille, nuorille hevosille (6v. tai alle, varsoneet tammat 7v. tai alle) sekä nuorille ratsastajille (alaikäiset). Säännön noudattamista ei kuitenkaan valvota sen kummemmin järjestäjän toimesta, mutta toivomme rehellisyyttä ja realistisuutta. Kenttäratsastuksessa junioriluokkaa korvaa tulokasluokka, joka on avoinna kaikille mutta tarkoitettu kenttäratsastukseen vasta tutustuville ratsuille tai ratsastajille.

** Arvoluokissa jaetaan tuntuvat rahapalkinnot sekä mestaruusnauhat voittajille. Juniorimestaruuksissa summa on lajimestaruuksia pienempi.

pro-luokka -leimalla merkittyjen luokkien osallistujat listataan Kallan ammattilaisrankingiin.

Kenttäratsastuksen luokat ovat kaikille avoimia CIC1-tasolle asti. CIC2-tasolla ei hyväksytä suomenhevosia ja CIC3-taso on avoin vain hevosille. Viimeiseksi ratsastettavalla rataesteosuudella ei uusintaa. Estekokeen ratapiirrokset.

Esteratsastuksen junioriluokassa ratsukko saa valita tasokseen 90 tai 100 cm, mutta tasoa ei tarvitse ilmoittaa osallistumisessa. Esteillä on käytössä arvostelu AM 5: Perusradalla pienimmän virhepistemäärän saavuttaneet ratsukot uusivat. Erillisessä uusinnassa paremmuuden ratkaisevat virhepisteet ja aika. Muut ratsukot sijoittuvat perusradan virhepisteiden ja ajan perusteella. Ratapiirrokset.

Kouluratsastuksen kür-luokassa ratsukko saa valita tasokseen Prix St. Georgesin, Intermediate I:n tai Intermediate II:n. Valittu taso ilmoitetaan osallistumisessa lyhenteellä.

Osallistuminen

Sähköpostitseauburninkartano@gmail.com
OtsikkoKesäpäivänseisaus
MuodossaLaji
Luokka
Etunimi Sukunimi - <*a href="http://-alkuinen osoite">Hevosen nimi<*/a>

Poikkeus:
Kouluratsastuksen kür-luokassa (luokka 5) myös haluamasi taso lyhenteellä:
Etunimi Sukunimi - <*a href="http://-alkuinen osoite">Hevosen nimi<*/a> (PSG / Int I / Int II)

Poistathan tähdet!

HUOM!

Kallalaiset: Muista päivittää aktiivisuuspisteesi rankingiin 28.6. mennessä.
(Ohje foorumilla, vain kirjautuneille. Lasketaan ajalta 16.3.–14.6.20).

Vapaaehtoinen tuotos

Inspiraationa toimivat tällä kertaa kilpailuiden ajankohdan mukaisesti juhannustaiat. Varsinkin kirjoittajat voivat kuitenkin laajentaa teemaa (mikseivät piirtäjätkin esimerkiksi sarjakuva(ruudu)n muodossa), eikä juuri juhannukseen ole pakko keskittyä: vaihtoehtoisia, samaan aihepiiriin liittyviä teksti-inspiraatioita ovat aforismit, vanhan kansan uskomukset ja sanonnat.

Omat ratsukkomme saavat näihin liittyvästä tuotoksesta pisteitä seuraavaan osakilpailuun. Tuotoksen tulee sijoittua kilpailuviikolle, muttei välttämättä juuri omaan kilpailupäivään. Foorumin julkaisuissa käytetään tägia #kesäpäivänseisaus. Vierailijat voivat julkaista tuotoksiaan salongissamme.

Sijoittuneille

           

Kaikki kilpailuissa sijoittuneet saavat ruusukkeet, sijoitukset luokkakoon mukaan.
Luokkavoittajat saavat lisäksi noutaa kansliasta valitsemansa tuotepalkinnon (by Sokka Luxuries, arvo max. 100 v€),
muille sijoittuneille sisällöltään vaihteleva herkkukori (sis. yleensä suklaata, kahvia tai teetä, yrttejä, karkkia, pähkinöitä,
kauden marjoja tai hedelmiä. Luomua ja/tai kotimaista). Kenttäratsastuksen osakilpailusijoituksista ei jaeta ruusukkeita.

Arvoluokkien voittajille

Tallenna palkinnot ja ruusukkeet itsellesi, ei suoralinkitystä!

Pikalinkit

Kenttäratsastuksen osallistujat & tulokset
Esteratsastuksen osallistujat & tulokset
Kouluratsastuksen osallistujat & tulokset
Kilpailutiedote
Kalla CUP 2020
KAIKEN © AUBURN ESTATE 2017– | AUBURN ESTATE ON VIRTUAALITALLI