Kalla CUP 2020
1. osakilpailu – Kevätpäiväntasaus

Kilpailuinfo

Kilpailupäivät Kenttäratsastus 20.–22.3., esteratsastus 27.3., kouluratsastus 28.3.
VIP 19.3.2020 (kenttä), 26.3.2020 (koulu & esteet)
Järjestyspaikka Auburn Estate, Kalla    Tammi-areena
Kilpailutaso Kansallinen (4-taso)
Tulosten ratkaisu Arvonta (kentässä pitkä), tuotos vapaaehtoinen
Tuotokset#kevatpaivantasaus, vierailijatuotokset salonkiin
After ride #whiteparty, Kallan Kingissä

Uuden vuosikymmenen Kalla CUP on täällä! Kilpailut ovat villit ja avoinna kaikille, joskin varsinaiset Kalla CUP:n lajirankingit ratkaistaan tuttuun tapaan kylän omien ratsukoiden, Auburnin kartanon ja Kaajapurojen tallin, kesken. Tänä vuonna osakilpailut ovat saaneet tasaisen rytminsä luontoäidiltä, ja ensimmäinen osakilpailu onkin nimeltään Kevätpäiväntasaus. Kevätpäiväntasauksena yö ja päivä ovat kaikkialla maapallolla suunnilleen yhtä pitkät, ja sen jälkeen pohjoinen pallonpuolisko kääntyy kohti Aurinkoa – siirrymme siis vuodenajoissa kohti kesää. Tänä vuonna tuo päivä on 20.3.2020, jolloin Kalla CUP alkaa kenttäkilpailuiden koulukokeella.

Kilpailusarja startataan siis perjantaina 20.3. kentän koulukokeella, jota seuraa maastokoe lauantaina 21.3. ja rataestekoe sunnuntaina 22.3. Seuraavana viikonloppuna vaihdetaan lajeja. Perjantaina 27.3. hypätään rataesteet ja lauantaina 28.3. ratkaistaan kouluratsastus. Kilpailut ratsastetaan kokonaisuudessaan hallissa Tammi-areenalla, verryttelyt tapahtuvat Kastanja-areenan puolella.

Kaikki osallistuneet ratsastajat tukijoukkoineen saavat halutessaan osallistua kilpailuiden jälkeen järjestettäviin after rideihin. Teemana on White Party ja järjestyspaikkana Kallan Kingi 28.3. (yksityistilaisuus Cup-väelle klo 02 asti). Kilpailuiden jälkeen päivitetään myös uudistuksen kokenut Kalla CUP ranking sekä uutuutena mukaan otettu ammattilaisranking, joiden lopullisia tuloksia joudutaan jännittämään 4. osakilpailuun joulukuulle asti. Tervetuloa osallistumaan uuteen Cup-vuoteen!

Säännöt

1) Hevonen saa osallistua kahteen luokkaan/ laji (kentässä yhteen), eri ratsastajien kanssa myös kahdesti samaan luokkaan.

2) Ratsastaja saa startata yhdessä luokassa maksimissaan kolme kertaa. Luokkakokoja ei ole rajoitettu.

3) Varsinainen Kalla CUP käydään kallalaisten ratsukoiden kesken. CUP:n pisteytyksistä ja ideasta tarkemmin täällä.

Luokat

Kenttäratsastus 20.–22.3.

1. Harrasteluokka (He C / me. 80 cm / re. 80 cm)
tulokasluokka kenttään tutustuville*

2. Helppo (He B / me. 90 cm / re. 95 cm)
3. CIC1 (He A / me. 100 cm / re. 105 cm)
4. CIC3 pro-luokka (Va B / me. 120 cm / re. 125 cm)
kenttämestaruus -arvoluokka**

Esteratsastus 27.3.

1. 90–100 cm juniorimestaruus -arvoluokka*
2. 110 cm
3. 120 cm
4. 130 cm
5. 140 cm pro-luokka
6. 150 cm pro-luokka
7. 160 cm pro-luokka estemestaruus -arvoluokka**

Kouluratsastus 28.3.

1. Helppo B (KN Special) – juniorimestaruus -arvoluokka*
2. Helppo A (He A:7 2020)
3. Vaativa B (Va B:2 2009)
4. Vaativa A (Va A:3 2020)
5. Kür: PSG–Int II pro-luokka (vapaaohjelma)
6. Grand Prix pro-luokka (GP 2020) koulumestaruus -arvoluokka**

Luokkainfo

* Junioriluokkien avoimuus: Este- ja kouluratsastuksen luokat 1 ovat avoimia vain poniratsukoille, nuorille hevosille (6v. tai alle, varsoneet tammat 7v. tai alle) sekä nuorille ratsastajille (alaikäiset). Säännön noudattamista ei kuitenkaan valvota sen kummemmin järjestäjän toimesta, mutta toivomme rehellisyyttä ja realistisuutta. Kenttäratsastuksessa junioriluokkaa korvaa tulokasluokka, joka on avoinna kaikille mutta tarkoitettu kenttäratsastukseen vasta tutustuville ratsuille tai ratsastajille.

** Arvoluokissa jaetaan tuntuvat rahapalkinnot sekä mestaruusnauhat voittajille. Juniorimestaruuksissa summa on lajimestaruuksia pienempi.

pro-luokka -leimalla merkittyjen luokkien osallistujat listataan Kallan ammattilaisrankingiin.

Kenttäratsastuksen luokat ovat kaikille avoimia CIC1-tasolle asti. CIC2-tasolla ei hyväksytä suomenhevosia ja CIC3-taso on avoin vain hevosille. Maastoesteet hallissa, viimeiseksi ratsastettavalla rataesteosuudella ei uusintaa. Estekokeen ratapiirrokset.

Esteratsastuksen junioriluokassa ratsukko saa valita tasokseen 90 tai 100 cm, mutta tasoa ei tarvitse ilmoittaa osallistumisessa. Esteillä on käytössä arvostelu AM 5: Perusradalla pienimmän virhepistemäärän saavuttaneet ratsukot uusivat. Erillisessä uusinnassa paremmuuden ratkaisevat virhepisteet ja aika. Muut ratsukot sijoittuvat perusradan virhepisteiden ja ajan perusteella. Ratapiirrokset.

Kouluratsastuksen kür-luokassa ratsukko saa valita tasokseen Prix St. Georgesin, Intermediate I:n tai Intermediate II:n. Valittu taso ilmoitetaan osallistumisessa lyhenteellä.

Osallistuminen

Sähköpostitseauburninkartano@gmail.com
OtsikkoKevätpäiväntasaus
MuodossaLaji
Luokka
Etunimi Sukunimi - <*a href="http://-alkuinen osoite">Hevosen nimi<*/a>

Poikkeus:
Kouluratsastuksen kür-luokassa (luokka 5) myös haluamasi taso lyhenteellä:
Etunimi Sukunimi - <*a href="http://-alkuinen osoite">Hevosen nimi<*/a> (PSG / Int I / Int II)

Poistathan tähdet!

HUOM!

Kallalaiset: Muista päivittää aktiivisuuspisteesi rankingiin 29.3. mennessä.
(Ohje foorumilla, vain kirjautuneille).

Vapaaehtoinen tuotos

Tällä kertaa tuotosaiheena on sosiaalinen media. Tuotos voi olla esimerkiksi blogipostaus tai kuvakaappaus instagram-kuvasta liittyen tähän Kalla CUP osakilpailuun. Aihetta saa myös soveltaa: jos hahmosi ei ole itse somessa aktiivinen, tuotos voi olla tarina kisahoitajan, sukulaisten, katsojien, kanssakilpailijoiden tms. somettamisesta kilpailuiden aikaan. Omat ratsukkomme saavat tuotoksesta pisteitä seuraavaan osakilpailuun. Foorumin julkaisuissa käytetään tägia #kevatpaivantasaus. Vierailijat voivat julkaista tuotoksiaan salongissamme.

Mikäli julkaiset tuotoksesi myös Instagramissa, käytä tägeja #kallacup ja #auburnestate, niin pääsemme huomioimaan julkaisuja Auburnin tilillä @auburnestate!

Sijoittuneille

           

Kaikki kilpailuissa sijoittuneet saavat ruusukkeet. Sijoitukset luokkakoon mukaan.

Arvoluokkien voittajille

nauhat

Pikalinkit

Kenttäratsastuksen osallistujat & tulokset
Esteratsastuksen osallistujat & tulokset
Kouluratsastuksen osallistujat & tulokset
Kilpailutiedote
Kalla CUP 2020
KAIKEN © AUBURN ESTATE 2017– | AUBURN ESTATE ON VIRTUAALITALLI